Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Yrityksen tausta

Yrityksen tausta

Aika liikunnanopettajana

Olen kotoisin Haukiputaalta, Oulun pohjoispuolelta. Kirjoitin ylioppilaaksi Haukiputaan lukiosta ja tämän jälkeen opiskelin liikunnanopettajaksi Jyväskylän yliopistossa. Opetin liikuntaa peruskoulussa ja lukiossa yli 10 vuotta ensin pari vuotta Helsingissä ja sen jälkeen Oulussa.

Viihdyin hyvin liikunnanopettajan työssäni. Liikuntatunneilla oli hyvä mahdollisuus tutustua nuoriin, jotka olivat poikkeuksetta aitoja ja mukavia huipputyyppejä. Vapaa-ajallani toimin urheiluvalmentajana, lähinnä jalkapallon parissa.

Oikeustieteiden opiskelu

Eräänä kesänä yllättäen huomasin, että olen todella kiinnostunut laeista ja tuomioistuintoiminnasta ja aloin heti selvittää, miten ja missä voisin aloittaa oikeustieteiden opiskelun työni ohessa. Puoli vuotta avoimessa yliopistossa opiskeltuani päätin hakea pääsykokeiden kautta varsinaiseksi oikeustieteiden opiskelijaksi. Päätoimisena opiskelijana motivaationi säilyi vahvana ja mielenkiintoni oikeudellisiin asioihin lisääntyi koko ajan.

Henkilöhaastattelu Sipoon Sanomissa

Perintöasiat kuntoon

Opiskelujeni loppuvaiheessa syvensin osaamistani perhe- ja jäämistöoikeudellisissa, sopimusoikeudellisissa, prosessioikeudellisissa ja vahingonkorvausoikeudellisissa kysymyksissä. Oikeustieteen maisteriksi valmistuin hieman alle kolme vuotta päätoimisesti opiskeltuani.


Lakiasiaintoimisto

Oikeusnotaariksi valmistuttuani perustin toiminimen Perhe- ja perintöasiat JPH. OTM- ja asianajajatutkinnon suoritettuani vaihdoin yrityksen nimeksi Lakitoimisto JPH, jonka kautta olen jatkanut osaamiseni tarjoamista muun muassa edellä mainituissa oikeudellisissa asioissa Uudenmaan alueella ja Oulun seudulla sekä tarvittaessa muuallakin Suomessa. Asun Töölössä puolisoni kanssa ja kaksi aikuista tytärtämme asuvat Oulussa. Vapaa-ajallani harrastan suunnistusta ja muuta liikuntaa, äänikirjojen kuuntelua, teatterissa käyntiä sekä oikeuskirjallisuuden lukemista.

Ammattitaidolla laaditut testamentit, edunvalvontavaltuutukset, avioehdot ja perukirjat sekä muut perhe- ja perintöasioihin liittävät lakipalvelut nopeasti ja edullisesti yhden juristin lakitoimistosta.

Vanhoja tapahtumia

Perintösuunnittelukurssi Kirkkonummen opistolla 27.9. – 11.10.2023.

Luento edunvalvontavaltuutuksesta Pohjois-Haagan kirjastossa 21.9.2023.

Edunvalvontavaltuutusta käsittelevä luento Kannelmäen kirjastossa 6.9.2023.

Luento edunvalvontavaltuutuksesta Myyrmäen kirjastossa 6.6.2023.

Luento edunvalvontavaltuutuksesta Töölön kirjastossa 16.5.2023.

Perintösuunnittelukurssi Karkkilan työväenopistolla 28.2. – 14.3.2023.

Perintösuunnittelukurssi Hiiden Opistolla 31.1. – 14.2.2023.

Luento testamentin laatimisesta Rikhardinkadun kirjastossa 29.11.2022.

Perintösuunnittelukurssit Lopen ja Hausjärven opistoilla marraskuussa 2022. Alla oleva kuva on Lopen valtuustosalista, jonka sain opetustilakseni.

Perintöasiat ja testamentti